Gelre´s Mooiste Start/Finishlocatie gewijzigd!

Let op! De start en finish lokatie van Gelre’s Mooiste is verhuist van Huis de Voorst in Eefde naar de bourgondische wijnboerderij ’t Heekenbroek in Drempt (ten zuiden van Zutphen). In de deelnemersinformatie mail van a.s. vrijdag 22 september volgt meer informatie voor alle deelnemers. De routes blijven ongewijzigd.

Kwaremont feliciteert je met je prestatie

Na de finish krijgen alle deelnemers een heerlijk Kwaremont Biertje aangeboden. Het pittig blond bier van 6,6%. Speciaal gebrouwen voor kopmannen.

De enige klim waar je vandaag wel lol aan beleeft!

Strava Klassementen op 10 klimmetjes

Er zijn drie afstanden (80, 110 en 140 km) die allemaal minimaal 1.000 hoogtemeters overbruggen. Een beetje col in de Alpen kent ook al een dergelijk hoogteverschil. De routes van de 2017 editie zijn nog intenser dan voorgaande edities. En op hiernaast benoemde klimmetjes hebben we een Strava segment neergelegd. Zorg dat je daar voluit gaat en hoog in het klassement komt.

Join the Strava NL Tour Ride Club. Zo kan je al je geleverde prestaties terugvinden en vergelijken met je fietsmaten die ook aan de 1K Ride meedoen. Meld je aan op:
strava.com/clubs/nltourrides (zoek op NL Tour Rides)

• Holleweg
• Sonnenberg
• Menthenberg
• Monnikensteeg
• Emma Pyramide (w)
• Zijpenberg
• Posbank
• Emma Pyramide (o)
• Hoogte 80
• Italiaanseweg

Brabants Mooiste 2017 met Kwaremont Pop-Up Terras

Het mag nu officieel bekend worden; de zomerse fietsdagen zijn aangebroken. Dit betekent weg met de arm- en beenstukken. En als het zonnetje schijnt kun je na een Tour Ride wat langer blijven hangen met je fietsmaten en een tweede biertje bestellen. Daarom is er bij Brabants Mooiste het Kwaremont Pop-Up Terras bij het mooiste kasteel van Brabant; Kasteel Heeswijk.

King’s Ride impressie-video

De beelden, o.a. met de NL Tour Ride drone genomen, van de vorstelijke King’s Ride zijn klaar.

Hier vind je de korte impressie van het Koninklijke fietsevenement van 29 april.

King’s Ride video

Gran Fondo Rosa – Terugblik op de beklimmingen

Wil je als deelnemers van de afgelopen Gran Fondo Rosa weten in welke tijd jij de Nederlandse bergen hebt bedwongen en hoe dat er uitzag? De ¨klassementen¨ voor de Italiaanseweg, Sonnenberg en Ubbergseholleweg tref je hier aan:

Jouw beklimmingen zijn op foto en beeld vastgelegd. Op basis van jouw naam of startnummer, kun je deze terugvinden:

Gratis Sportplaat.nl foto’s – delen en win leuke prijzen!

Tour Rides heeft een speciale deal gemaakt met Sportplaat.nl, de Fotowinkel voor jouw sportmomenten. Op de roues van NL Tour Rides staat een fototeam van Sportplaat. Ze leggen je vast op de gevoelige plaat!  Deze foto’s zijn na afloop de toertocht GRATIS te downloaden.

Deel aub je foto’s!  Gebruik de hashtag #NLTR en maak kans op leuke prijzen zoals kaartjes voor de Amstel Gold Race toerversie en een proefabonnement op Fiets.

Fiets de Stone Ride met Gert Jakobs

Gert Jakobs, een ras-drent, leidt je tijdens de Stone Ride over de mooie Drentse wegen.

Oud profrenner en tegenwoordig auteur, presentator en wielerkenner Gert Jakobs komt op 9 april naar Assen om met onze deelnemers de Stone Ride te rijden en zijn ervaringen te delen!

Maxim partner van NL Tour Rides

Met Maxim kiest NL Tour Rides voor kwaliteit!

Maxim Energy Bars worden door vriend en vijand betiteld als de beste en lekkerste energy bars. En ook de Maxim Energy Gel Drinks zijn van hoog niveau en voorzien je lichaam direct van nieuwe energie.

Pure kwaliteit die NL Tour Rides dan ook met trots aanbiedt aan alle deelnemers. In 2017 verzorgt Maxim bij alle Rides de sportdranken onderweg op de rustpunten en krijgt iedereen voor de start een Energy Bar en Energy Geldrink van Maxim mee.

Alle routes King’s Ride bekend

De 80, 110 en 160 KM routes van de King’s Ride waren al bekend, maar daar is nu ook de 50 KM route aan toegevoegd. Ook de kortste route van de King’s Ride, die op zaterdag 29 april 2017 plaats zal vinden, zal een vorstelijk tintje krijgen. De route voert langs kasteel Drakesteijn en paleis Soestdijk, en voor- en achteraf verzorgen we heerlijke lekkernijen zoals Oranje Tompoucen en een glaasje Oranjebitter. Dat alles in een Limited Edition King’s Ride wielershirt!