King’s Ride Early-Bird tm 3 december 2017

Als je inschrijft voor 3 december 2017 23.59 uur met de Early-Bird actiecode king2018 profiteer je van 5,- euro voordeel. Voor deelnemers die vorig jaar ook al meededen is er zelfs een nog mooier aanbod. Die hebben daarover per mail apart bericht gekregen.

Eerste 100 inschrijvers winnen Personalized shirt!

Een unieke aanbieding! Rij de King´s Ride 2018 in een personalized shirt! Bij inschrijving kun je een prachtig wielershirt bestellen, en de eerste 100 inschrijvers krijgen nu gratis hun eigen naam erop. Schrijf snel in zodat je bij de eerste 100 deelnemers bent! Actie ook geldig voor vriendenteams!

Korting op ‘Personalized’ Flandrien Ride Wielershirt tm 26 december

Als je inschrijft voor 26 december 2017 23.59 uur profiteer je van 5,- euro voordeel op het ‘Personalized’ Flandrien Ride wielershirt. Dus voor slechts 14,50 Euro ipv 19,50 Euro. Uniek is dat inschrijvers tot en met 26 december een Personalized wielershirt met je eigen naam erop krijgen!

Deelnemers krijgen Personalized shirt!

Een unieke aanbieding! Rij de Flandrien Ride 2018 in een personalized shirt! Bij inschrijving kun je een prachtig wielershirt bestellen. Schrijf uiterlijk 26 december in en krijg gratis je eigen naam op de borst!

Actie ook geldig voor vriendenteams!

Primavera Ride Early Bird tm 22 december 2017

Als je inschrijft voor 22 december 2017 23.59 uur met de Early-Bird actiecode primavera2018 profiteer je van 5,- euro voordeel. Voor deelnemers die vorig jaar ook al meededen is er zelfs een nog mooier aanbod. Die hebben daarover per mail apart bericht gekregen. Maak van de Primavera Ride je opening van het toerseizoen en schrijf snel in

Primavera Ride 18 maart , opening toerseizoen

Een echte lenterit, De Primavera Ride.  De profs rijden 18 maart ook hun Primavera (Milaan – San Remo). Diezelfde dag openen de Tour Rides Series het toerseizoen in Fort Vechten Bunnik, Utrecht met de Primavera Ride.

Gran Fondo Rosa 2018 shirts medio december 2017 geleverd

Deelnemers aan de Gran Fondo Rosa die vóór 25 juni hebben ingeschreven mogen medio december hun Personalized shirt tegemoet zien. Iedereen heeft deze zomer al het special bewaarexemplaar van Fiets over de Giro overwinning van Dumoulin thuis ontvangen.

Gran Fondo Rosa onderdeel van Gran Fondo Series

In 2018 maakt GF Rosa deel uit van de Gran Fondo Series. Een reeks van mooie fiets-uitdagingen voor de toerwielrenners die zijn grenzen wilt verleggen. De Gran Fondo Series 2018 is:

  • 25 maart GF Drenthe
  • 22 april GF Rosa
  • 10 mei GF Amsterdam
  • 3 juni GF Brabant
  • 26 augustus GF Rotterdam
  • 9 september GF Veluwe

Gran Fondo Rosa annulerings- en dagverzekering

Zorg dat je de Gran Fondo Rosa 2018 goed verzekerd rijdt. voor slechts € 1,50 bent u verzekerd voor annuleringskosten*. En voor slecht 3,50 euro is er een puike dagverzekering waarbij o.a. schade aan of diefstal van je fiets verzekerd is. Kijk hier voor de voorwaarden en de vergelijking met de NTFU dagverzekering.

Wij adviseren u een annuleringsverzekering af te sluiten, voor slechts € 1,50 bent u verzekerd voor annuleringskosten in geval van ziekte, ongeval of overlijden van uzelf of een familielid, een blessure waardoor u niet kunt meefietsen of uw fiets gaat stuk. U kunt dan eventueel ook van ons een andere fiets gebruiken.

 

Een kort dekkingsoverzicht:

  • U, een familielid in de eerste of tweede graad of een huisgenoot overlijdt, wordt ernstig ziek of raakt ernstig gewond door een ongeval.
  • Een familielid in de derde graad overlijdt.
  • U of uw partner wordt zwanger en dit heeft directe gevolgen voor uw reservering.

U, een medeverzekerde, een huisgenoot of uw inwonend kind moet een medisch noodzakelijke ingreep ondergaan

1K Ride Early-Bird tm 22 december 2017 23.59 uur

Als je inschrijft voor 22 december 2017 23.59 uur met de Early-Bird actiecode 1k2018 profiteer je van 5,- euro voordeel. Voor deelnemers die vorig jaar ook al aan de 1K Ride deelname is er zelfs een nog mooier aanbod. Die hebben daarover per mail apart bericht gekregen.